utorok 5. januára 2010

Anjel


Bytosť, ktorá nás nikdy neopúšťa. Náš anjel strážny, ktorý je ustavične s nami.
Všetci máme svojho anjela strážneho. Každý má iné meno, iné poslanie, inú úlohu na tomto svete. Čiže všetci máme svojho a sú si odlišní, tak ako my.
A ako vlastne vyzerá anjel? Každý máme inú predstavu o ňom. Myslíme si, že má svetlé vlasy, poväčšine modré oči a nádherné biele krídla. Každý si ho prestavuje podľa seba. Ale v skutočnosti anjel nemá fyzické telo, a keď sa chce prejaviť človeku, urobí to tak, že hýbe jeho obraznosťou; vnukne mu obrazy, ktoré svojou formou zodpovedajú významu toho, o čo ide.
A kto je vlastne ozajstný anjel? Je to ten, pre ktoreho sa Vám nikdy nezrúti svet, lebo on to nedovolí a bude jeho oporným pilierom. Ozajstného strážneho anjela nevie nič tak strašne zničiť, ako keď Vás stratí. Strážni anjeli majú vždy na starosti len jedného človeka, ktorého si nedokážu pomýliť. Pri každom strážnom anjelovi sa môže stať, že nás raní - no tieto ,,anjelské" rany sú z lásky, lebo sa nás nimi snaží chrániť a zaviesť nás na správnu cestu. Žiaden anjel nemá v úmysle ublížiť niekomu, koho má ochraňovať.
Tak teraz nechávam len na Vás, že či budete veriť na anjelov alebo nie. Ak veríte, tak sa s nimi rozprávajte a nikdy na nich nezanevrite, a ak nie, tak nevadí. Oni budú stále pri Vás, a budú Vás ochraňovať aj naďalej. :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára