utorok 5. januára 2010

Existujú duchovia?

Existujú vôbec duchovia? Otázka, ktorú si dáva mnoho ľudí a vedcov, ktorí sa takýmito vecami zaoberajú. Existuje veľa článkov, v ktorých vedci opisujú vyvolávanie duchov.Mnoho z nich je len vymyslený príbeh, ale nájdu sa aj pravdivé.

Existuje mnoho nevysvetliteľných javov.Odohrávajú sa väčšinou v domácnostiach. Nevysvetliteľné javy sa však vždy nemusia pripisovať duchom, ale o náznaku ducha v našej domácnosti nás môžu presvedčiť naši domáci miláčikovia, ktorí sú na také veci citlivejší ako my. Ak pes začne na niečo vrčať, čo my nevidíme, môže to byť náznakom prítomnosti ducha. A keď sa budú v dome diať nevysvetliteľné veci, tak máte neviditeľného návštevníka. Buď je to duch nejakého vášho zosnulého alebo aj zatúlaný duch, ktorý nenašiel pokoj. Keď sa to nejakým spôsobom prejaví, tak treba s tým niečo robiť. Sám len tak neodíde. Duch je zlí ,,spolubývajúci" - dom patrí buď jemu alebo Vám.

Vtedy prichádzajú na rad exorcisti - vyprevádzači duchov, ktorí pomáhajú tam, kde už nevie nikto pomôcť a ľudská logika nechápe. Sú nimi len vyvolení, ktorí svoje schopnosti zdedili.

Väčšina ľudí je však na existenciu duchov skeptická. No medzi ľuďmi sú už aj takí, ktorí boli skeptickí, ale vlastná skúsenosť s duchom ich presvedčila. Môžem to povedať z vlastnej skúsenosti :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára